ADIYAMAN / MERKEZ - Güzelyurt İlkokulu

Güzelyurt İlkokulu

Adres
GÜZELYURT KÖYÜ GÜZELYURT KÜME EVLERİ GUZELYURT ILKOKULU BLOK NO 71 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
soba
Şahsi araçlar ile
yok
güzelyurt küme evleri
Diğer Hususlar
okulumuz 1974 yılında inşa edilmiş olup Okulumuzun bahçesi 200 metrekare olup okul binası 100 metrekaredir. Tek derslikten oluşmaktadır.